kompleksowe wyposażenie wnętrz

CENTRUM HANDLOWE BARTYCKA 24

wyposażenie łazienki wyposażenie łazienki wyposażenie łazienki wyposażenie łazienki wyposażenie łazienki

KOMPLEKSOWE WYPOSAŻENIE WNĘTRZ - WARSZAWA UL. BARTYCKA 24

BARTYCKA 24
wyposażenie łazienek, kuchni, wnętrz O nas Bartycka 24
O NAS
Firma powstała z inicjatywy grupy przedsiębiorców skupionych wokół Centrum Bartycka w Warszawie. Wieloletnie doświadczenie handlowe grupy inicjatywnej, doskonała znajomość rynku oraz rosnących potrzeb i wymagań klientów pozwoliły wypracować koncepcję nowoczesnej formuły prezentacji i sprzedaży. Istotą przedsięwzięcia było stworzenie nowej marki opartej w 100% na polskim kapitale.

Po pierwszym udanym kroku przyszły następne. Mimo, iż nasza historia jest stosunkowo krótka to odnotowujemy znaczące sukcesy.
Nasza marka jest rozpoznawalna i dobrze kojarzona przez klientów oraz kontrahentów. Nasz udział w sprzedaży na rynkach lokalnych stale wzrasta.

Współczesne płytki, ceramika i armatura sanitarna zmieniają łazienkę w wykwintny pokój kąpielowy. Wymyślne dekoracje dodają uroku nawet najmniejszemu pomieszczeniu. Proponowane rozwiązania umożliwiają urządzenie we własnym mieszkaniu lub domu salonu odnowy biologicznej - mowa tu o wysokiej klasy wannach i panelach z hydromasażem oraz specjalnych systemów światłolecznictwa.

Świat kuchni to różnorodność wzorów, stylów, nowoczesność rozwiązań. W proponowanej ofercie znajdują się gotowe meble kuchenne jak i wykonywane na zamówienie a także najwyższej jakości sprzęty AGD oraz wszelkiego rodzaju dodatki.

Nasze atuty i mocne strony: konkurencyjne ceny, fachowa obsługa - doradztwo, kompleksowość usług, nowoczesne rozwiązania, światowe trendy, przejrzysty system ekspozycji, dogodne lokalizacje, bezpłatne parkingi.

wyposażenie łazienek, kuchni, wnętrz
kompleksowe wyposażenie wnętrz Polityka prywatności